Assegurança de cancel·lació d'espectacles

Sol·licita informació a la teva oficina

Cobreix la cancel·lació, interrupció temporal i suspensió o ajornament.

  • D'esdeveniments de caràcter cultural, esportiu, musical o festes i altres celebracions.

  • Davant causes imprevisibles i alienes a la voluntat de l'assegurat, fenòmens meteorològics adversos i la incompareixença de l'artista / s.

  • Garanteix l'abonament de les despeses i costos fixos desemborsats per l'assegurat: salaris i seguretat social, lloguers, publicitat i altres.

Més detalls sobre l'assegurança de cancel·lació de espectacles

Què ofereix?
La cancel·lació, interrupció temporal, suspensió després del seu inici o ajornament dels espectacles o esdeveniments indicats en la pòlissa d'assegurança per als supòsits en la mateixa indicats.

Què inclou?
L'abonament de les despeses i costos fixos desemborsats per l'assegurat en concepte de salaris i seguretat social, lloguers, publicitat i altres despeses similars per a l'organització i desenvolupament de l'espectacle o acte i que no fossin recuperables.
No es poden assegurar els esdeveniments taurins.

En quins supòsits fa efecte?

Davant l'ocurrència de fenòmens meteorològics adversos (cobertura bàsica): pluja, neu, pedra, vent i / o inundació per pluja o huracà. La cobertura atorgada per aquesta garantia cessarà quan es provi que el 60% del temps previst per al desenvolupament de l'espectacle o esdeveniment assegurat hagi pogut desenvolupar-se amb normalitat.

Causes imprevisibles alienes a la voluntat de l'assegurat (cobertura bàsica):
Qualsevol altre esdeveniment que resulti imprevisible i / o inevitable aliè a la voluntat de l'assegurat, dels organitzadors i / o dels actuants en l'espectacle o esdeveniment, per causes que no figurin en les exclusions de la pòlissa i que siguin diferents de pluja, neu, pedra, vent, inundació per pluja o huracà, malaltia, accident i / o mort garantits en les cobertures pròpies de fenòmens meteorològics o d'incompareixença, d'estar contractada.

Incompareixença de l'artista (cobertura opcional) a causa de: mort, lesions per accident, malaltia o segrest criminal de l'artista designat en la pòlissa d'assegurança; mort de familiars directes (ascendents / descendents) d'aquest; accidents de familiars directes (cònjuge o fills) amb hospitalització superior a 15 dies.

Avantatges del nostre producte
• Es poden contractar esdeveniments amb suma assegurada de fins a 2.500.000 € i sol·licitar condicions per sumes superiors.
• Inclou com a bàsiques les garanties de fenòmens meteorològics i causes imprevisibles i / o inevitables.
• Tarifes competitives basades en els resultats i experiència en la contractació d'aquests riscos per part de la nostra entitat.
• Atenció 24 h. per a la declaració de sinistres.

A qui va dirigit?
• Empreses dedicades a l'organització d'espectacles i esdeveniments en general (recreatius, esportius, culturals, musicals, socials, etc.).
• Comissions organitzadores de festes i celebracions.
• Administracions públiques.
• Particulars.
• Organització de campionats esportius, com el premi "Hole in one" en golf.

Quins requisits s'exigeixen per a la contractació?
Segons les garanties contractades, la subscripció de l'assegurança precisa:
- Conèixer els detalls de l'organització de l'espectacle o esdeveniment, en què consisteix; participants, dates; si s'organitza en un recinte tancat o a l'aire lliure, si l'escenari està cobert o descobert.
- Detallar, amb desglossament, i per conceptes, les despeses i costos que han de ser objecte de cobertura.
- El cobrament de la prima amb anterioritat a l'inici de l'espectacle o esdeveniment. Mínim 15 dies abans de la data de celebració.

Sol·licita informació a la teva oficina

Documents de l'assegurança

Aquí trobaràs tots els documents relacionats amb l'assegurança. Descarrega-te'ls i podràs consultar-los al detall per conèixer tots els avantatges que t'oferim.

Sol·licita informació a la teva oficina