Tota la teva protecció en una sola assegurança

  • Cinc assegurances en una: vida, accidents, subsidi per malaltia o accident, subsidi per hospitalització i jubilació

  • Complementa les prestacions de la Seguretat Social

  • A la mida de les teves circumstàncies familiars i professionals

  • Millor preu que si contractes assegurances per separat, ja que s'unifiquen els costos de gestió.

Màxim nivell de protecció en una sola assegurança

Ho tindràs tot previst, amb el nivell de protecció que necessites segons les teves circumstàncies familiars i professionals.
Aconsellable especialment per a autònoms i professionals.

Cobertures

Defunció per malaltia o accident
Garanteix el cobrament del capital contractat per part dels beneficiaris designats si la defunció és per malaltia. Si fos a causa d'un accident, seria el doble del capital contractat, i el triple si fos a causa d'un accident de circulació.

Invalidesa absoluta i permanent per malaltia o accident
Garanteix el cobrament avançat del capital contractat per part dels beneficiaris designats si la invalidesa és per malaltia. Si es produís a causa d'un accident, seria el doble del capital contractat, i el triple si fos a causa d'un accident de circulació.

Invalidesa permanent parcial
Una indemnització diària que l'assegurat cobraria durant el període en què pateixi una incapacitat laboral per accident.

Subsidi per malaltia o accident (Rentamedic)
Una indemnització que l'assegurat cobraria mitjançant un pagament únic i avançat, calculada segons l'import diari contractat multiplicat pel termini (nombre de dies) preestablert per a cada malaltia (segons barem) fins a un màxim de 120 €.

Subsidi per hospitalització quirúrgica
Una quantitat diària convinguda (subsidi) per cada dia que l'assegurat estigui hospitalitzat per ser sotmès a una o més intervencions quirúrgiques en una clínica, un hospital o un altre tipus de centre sanitari.
El subsidi es pagarà des del primer dia d'hospitalització i fins que abandoni el centre, amb un màxim de 120 dies.

Subsidi per internament en una UCI
Una quantitat diària convinguda (subsidi) per cada dia que l'assegurat estigui internat en unitats de vigilància o cures intensives per a qualsevol tipus de tractament, sigui quirúrgic o no.
El subsidi es pagarà des del dia de l'ingrés en aquestes unitats fins al dia de sortida, amb un màxim de 14 dies per internament de cada malaltia.

Assegurança de jubilació (opcional)
Per l'aportació d'una quantitat periòdica (mensual, trimestral o anual) durant la teva vida laboral, podràs obtenir quan et jubilis un capital que et permetrà mantenir la teva capacitat econòmica i el teu nivell de vida. Pots escollir entre el Pla Flexible de Jubilació o el Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic.

Sol·licita informació a la teva oficina