Assegurança de salut Medifiatc

Complet i sense copagaments
Calcula la teva assegurança SOLICITAR VISITA

Medifiatc pensa en el teu benestar

  • 15.000 professionals i 350 centres a la teva disposició

  • Totes les especialitats mèdiques

  • Sense pagaments addicionals

  • Revisió de carències si véns d'una altra entitat

  • Descomptes per nombre d'assegurats

  • Benestar en FIATC Life

  • Assegurança dental inclosa

La teva salut vol tranquil·litat

La teva salut no entén d'horaris ni d'esperes, ni sap què vol dir copagament. Per això amb la teva assegurança de salut MEDIFIATC pots disposar de qualsevol dels nostres professionals mèdics i centres del quadre mèdic per a reconeixements, visites, proves, intervencions i tractaments, sense pagaments addicionals, amb els avantatges de llibertat, horaris i comoditat de la medicina privada i la garantia de la tercera mútua d'Espanya.

La teva salut es troba en el teu dia a dia, i per això les nostres cobertures i els nostres serveis busquen millorar el teu benestar i la teva qualitat de vida

Informa't de les prestacions de FIATC Life!

I més...

Segona opinió mèdica, descomptes per nombre d'assegurats i forma de pagament i eliminem o reduïm períodes de carència si véns d'una altra entitat.

Així mateix a disposició de l'assegurat, el servei de videoconsulta i teleconsulta mèdica, accessible a partir de l'App MEDIFIATC VC, que permet comunicar-se amb el metge per videoconferència i compartir amb ell arxius d'interès (resultats, proves, ...) per a rebre una primera atenció de qualitat i avançar en el diagnòstic i tractament.

Tot això a través del seu telèfon mòbil, tauleta o ordinador de forma segura i amb total garantia de privacitat.

No t'ho pensis més i contracta l'assegurança de salut Medifiatc.

Calcula la teva assegurança

Documents de l'assegurança

Aquí trobaràs tots els documents relacionats amb l'assegurança. Descarrega-te'ls i podràs consultar-los al detall per conèixer tots els avantatges que t'oferim.

Calcula la teva assegurança