Medifiatc Multi

Reemborsament de despeses
Informació previa de l'assegurança Medifiatc Multi 125

Una assegurança de salut a la teva mida

  • Reemborsament de despeses

  • Llibertat per escollir el teu metge

  • Possibilitat d'acudir al centre mèdic que prefereixis

  • Totes les especialitats

  • Benestar i prevenció amb el FIATC Club Salut

Llibertat total per a la teva Salut

Medifiatc Multi és una assegurança d'assistència sanitària amb reemborsament de despeses.

Això vol dir que pots acudir al metge, professional o centre que vulguis i et reemborsarem el percentatge de les despeses de la prestació a la qual hagis accedit segons la modalitat de Medifiatc Multi contractada i el que s'estipuli a la teva pòlissa.

Si ho prefereixes, pots acudir a qualsevol dels professionals i centres de la nostra guia mèdica sense pagaments addicionals i amb els avantatges de llibertat, horaris i comoditat de la medicina privada.

La teva salut es troba en el teu dia a dia, per això les nostres cobertures i els nostres serveis busquen millorar el teu benestar i la teva qualitat de vida Informa't de les prestacions del Club Salut!


I encara més… t'oferim una segona opinió mèdica, descomptes per nombre d'assegurats i forma de pagament, i eliminem o reduïm períodes de carència si véns d'una altra mútua.

Medifiatc Multi es presenta en dues modalitats segons el límit anual de reemborsament de despeses: Medifiatc Multi 125 amb un límit de 125.000€ i Medifiatc Multi 250 de 250.000€.

Informació previa de l'assegurança Medifiatc Multi 125