Notícies

Clínica Diagonal va obrir les seves portes

Publicat el 22/07/2011

El centre inicia la seva activitat el 25 de juliol

El centre inicia la seva activitat el 25 de juliol

Clínica Diagonal, el nou centre de FIATC a Esplugues de Llobregat, a 10 minuts de Barcelona, va obrir les seves portes el 25 de juliol. La nova clínica compta amb serveis que li permeten respondre al 95% de les necessitats d'assistència d'una família, amb múltiples serveis propis com:

Urgències permanents de totes les especialitats amb guàrdies presencials en medicina interna i cirurgia general, traumatologia, ginecologia, obstetrícia, pediatria i anestèsia.

UCI de 6 habitacions i àrea quirúrgica amb 6 quiròfans i 3 sales de parts;

Diagnòstic per la imatge amb radiologia convencional, ressonància magnètica, TAC, ecografia, densitometria, mamografia digital i ortopantomografia.

Laboratori, fisioteràpia i rehabilitació, serveis complementaris de diagnòstic i endoscòpia digestiva i respiratòria amb sedació.

16 consultoris mèdics que cobreixen totes les especialitats.

Amb 80 habitacions individuals, 7 d'elles suites i 3 d'hospital oncològic de dia, el nou centre està dotat amb tecnologia d'última generació, una cuidada selecció de professionals i preveu tots els detalls per oferir el màxim confort als seus pacients i acompanyants.

*Els serveis d'urgències en ginecologia i obstetrícia, les sales de part i l'hospital oncològic de dia no estaran disponibles en la data de l'obertura i seran incorporats progressivament dins de la gamma de serveis que ofereix el centre.