Notícies

Cobertura de despeses mèdiques, la més important en l'elecció de l'assegurança de viatge

Publicat el 17/07/2017

Mai va bé patir una apendicitis, però de viatge seria el pitjor moment i no només per l'afecció en si, per descomptat, sinó pel cost del tractament (anestèsia, operació, hospitalització, medicació ...) que hauries afrontar si no has contractat una assegurança de viatge, o si havent-ho contractat el capital que cobreix aquest incident no és suficient.

Per això, en el moment de contractar una assegurança de viatge és important triar el que et garanteixi el capital adequat per cobrir el 100% de les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i hospitalització necessaris en el cas de patir un accident o malaltia fortuïts en el estranger. Si el capital que et garanteix la teva assegurança de viatge és inferior a aquestes despeses, series tu qui hauries de pagar la diferència.

Així, per exemple, si viatges a Estats Units, Canadà o el Japó, on les despeses sanitàries poden ser desorbitats, el capital recomanable és de 100.000 €, però per a la resta del món amb un capital de 60.000 € seria suficient.

L'assegurança de viatge de FIATC et garanteix el capital adequat per atendre completament les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i hospitalització, a més d'altres cobertures també importants.