Notícies

PARTICIPA EN EL NOSTRE NOU CONCURS D’INSTAGRAM #momentoinvierno

Publicat el 23/02/2017

Som a les acaballes de l’hivern, una època de l’any que ens ha portat paisatges gèlids, muntanyes nevades, sortides d’esquí… en definitiva, ‘tu Momento Invierno’.

Sabies que amb el teu #momentoinvierno pots aconseguir una
cámera instantània Fuji Instax Wide 300
?

Per poder concursar només has de penjar en el teu perfil PÚBLIC d’Instagram la foto que per a tu expressi l’espectacularitat de l’hivern amb el hashtag #momentoinvierno mencionant @fiatcmutuaseguros.

Un jurat de FIATC seleccionarà la foto més espectacular entre tots els nostres seguidors.

¡¡Sorprèn-nos amb el teu #momentoinvierno!!

Consulta les bases del concurs
Bases del Sorteig d’una càmera instantània Fujifilm Instax Wide 300 #momentoinvierno.

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases:

Mode de participació: per participar en el concurs només has de penjar una foto relacionada amb l’hivern en el teu perfil d’Instagram amb el hashtag #momentoinvierno i mencionar el nostre perfil @fiatcmutuaseguros, a més de seguir-nos.

Obsequi del concurs: 1 càmera instantània Fujifilm Instax Wide 300.

Selecció del guanyador: entre tots els participants, un jurat de FIATC escollirà el guanyador, en base a l’espectacularitat i l’originalitat de la imatge. Jurat format per: equip FIATC, José Irún (fotògraf professional) i Xavier Soler (director creatiu Honest).

Normes de participació:
- Les imatges participants podrien ser utilitzades per FIATC amb previ consentiment del titular dels drets de les mateixes.
- Només se seleccionaran pel sorteig imatges pròpies dels usuaris. L’usuari ha d’assumir l’autoria de la imatge quedant fora de l’abast de la responsabilitat de l’organització la verificació d’aquest punt. Si existeix algun tipus de dubte al respecte, la imatge serà retirada del concurs.
- Queden descartades pel sorteig les fotografies amb contingut ofensiu. Ens reservem el dret a escollir i descartar imatges que l’organització no consideri adequades.
- FIATC Assegurances no es responsabilitza de la possible vulneració de la llei en què pugui incórrer algun dels nostres participants amb les fotografies presentades.

Duració del concurs: del 24 de febrer al 16 de març.

Àmbit del concurs: únicament per a usuaris amb domicili en territori espanyol (no es realitzarà enviament de premis a l’estranger).

Galeria d'imatges