Notícies

FIATC col·labora en la Unirun 2017, la carrera de les universitats

Publicat el 01/03/2017

Aquest proper cap de setmana se celebra la Fira del corredor - Unirun, en la qual FIATC assegura la prova ia tots els seus corredors, en matèria d'Accidents i Responsabilitat Civil.

Unirun és una competició de running que implica a les 12 universitats catalanes en la qual poden participar alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzants d'alguna d'elles. El recorregut és de 6.779 metres (igualant la distància de la clàssica anglesa de rem). Se celebrarà el proper diumenge 5 de març.

La nostra seu central, situada a Avinguda Diagonal nº 648, serà el lloc on els participants hauran de venir a recollir el dorsal, el xip, la samarreta i la bossa de carrera durant divendres 3 de març de 15 a 20 hores i el dissabte 4 de març de 10 a 20 hores.

A més, en el nostre perfil de Twitter, farem el sorteig d'uns auriculars Sony Bluetooth participant amb el hashtag #fiatcrunning. Adjuntem les bases del concurs per ampliar la informació.

FIATC, una vegada més, posa de manifest el seu interès i preocupació pels valors que representa l'esport.