Notícies

“Dona i Salut: Camins per aconseguir el benestar”

Publicat el 04/11/2011

Conferència sobre beneficis que teràpies no convencionals poden aportar a la dona

Conscients de la importància de la Salut de la dona i de la seva repercussió en el seu entorn familiar i social, Club Salut Fiatc ha organitzat a Girona, una conferencia-tertúlia en la qual es debatrà sobre els beneficis que, teràpies i tractaments no convencionals, poden aportar a la dona i donar les claus per adaptar-se als canvis i situacions que vagin sorgint durant la vida.

La conferència, dirigida i moderada per la periodista de Girona TV, Meritxell Bonet, ha reunit a reconeguts professionals de l'àmbit de la salut que debatran sobre com l'acupuntura, la psicologia, la logopèdia o la medicina estètica poden contribuir a una millor l'autoestima i el benestar personal.

Comptarà amb la participació de:
Dra. Maria Font. Acupuntora i Ginecòloga
Dra. Anna Sanahuja. Psicòloga
Sra. Roser Gola. Logopeda i Foniatra
Dr. Ramiro Alejandro Yane. Medicina Estètica

La Conferència - Tertúlia tindrà lloc dissabte, 12 de novembre de 10:30h - 12:30h, a l'Hotel Carlemany de la ciutat de Girona. L'assistència és gratuïta per a tots els assegurats de Medifiatc, familiars i amics.

Per facilitar l'assistència de famílies amb nens, s'habilitarà un espai on es duran a terme activitats infantils per a nens de 0 a 12 anys.

Atesa la capacitat limitada de la Sala, és convenient registrar-se prèviament a través del mail: aclientgirona@fiatc.es o al telèfon 902 523 352.