Notícies

FIATC, 3ª gestora en rendibilitat ponderada de plans de pensions

Publicat el 22/11/2016

Com va publicar el passat divendres 18 el diari Expansión, FIATC ocupa la tercera posició en el rànquing de gestores per rendibilitat ponderada * per patrimoni de plans de pensions del mes d'octubre que elabora VDOS.
* La rendibilitat ponderada per patrimoni té en compte el volum de patrimoni de cada pla per fixar la rendibilitat mitjana d'una gestora.

FIATC ofereix tres modalitats o categories diferents de plans:

Renda Fixa a curt termini. Planfiatc 3. Per a aquelles persones que l'edat de jubilació es troba propera i volen garantir el seu estalvi.

Renda Fixa mixta. Planfiatc 1 i Planfiatc 6 Solid. Adequat per a persones d'edat mitjana orientades a obtenir una rendibilitat moderada a canvi d'un nivell mitjà de risc.

Renda Variable mixta. Planfiatc 5 Individual. Per a aquelles persones el estalvi per a la jubilació suposa una inversió a llarg termini, amb importants expectatives de rendibilitat i baixa aversió al risc.

Ara, les aportacions, a partir de 2.000 €, realitzades als nostres plans de pensions fins a final d'any tenen un obsequi a triar. Consulta els regals i condicions d'aquesta campanya.