Notícies

Nova cobertura en l'assegurança de decessos Gestisep: APP GESTISEP Chat Mèdic

Publicat el 08/01/2018

FIATC ofereix, des del mes de gener de 2018, aquesta prestació nova en el mercat assegurador de decessos per a aquells assegurats que tinguin contractada (o contractin) la garantia d'accés a serveis mèdics a la seva assegurança de decessos.
GESTISEP Xat mèdic permet als assegurats realitzar consultes mèdiques gratuïtes i il·limitades a metges a través d'un sistema de xat (semblant a WhatsApp), les 24 hores de cada dia de l'any, en les següents especialitats mèdiques i serveis en l'àmbit de la salut:

- Medicina General.
- Pediatria.
- Medicina General Expert en Nutrició i Dietètica.
- Psicologia (Especialista en gestió del Dol).
- Entrenador Personal.
Amb el temps s'aniran incorporant noves especialitats.

GESTISEP Xat metge es podrà usar a través d'una aplicació exclusiva i 100% gratuïta per als nostres clients FIATC.
La prima neta, des de l'1 de gener, de la garantia d'Accés a Serveis Mèdics és de 7,02 euros. La cartera d'assegurats s'anirà incorporant a aquesta nova cobertura des del moment en que vagi tenint lloc el venciment de les pòlisses, al llarg de l'any 2018.
D'altra banda, també s'ha ampliat i millorat el quadre mèdic per a la cobertura de "Servei d'accés a quadre mèdic", gràcies al canvi d'empresa prestadora que s'ha dut a terme. Sent a partir d'ara Meeting Doctors, per a totes les prestacions de la garantia "Accés a Serveis Mèdics"

Una vegada més, FIATC és pionera a oferir noves solucions als seus assegurats a decessos, com ho va ser en el seu moment amb: la prima única per a gent gran, testament on line, testament vital i final de la vida digital entre altres iniciatives.

Seguim posicionant com a entitat innovadora en el mercat assegurador de decessos, facilitant als assegurats cobertures noves, adaptant-nos a una societat i unes necessitats familiars que van evolucionant i que demanen noves solucions asseguradores.