Notícies

Inauguració de la nova Clínica Diagonal

Publicat el 02/06/2011

La nova clínica que obrirà les seves portes el mes de juliol celebra la seva inauguració

La nova clínica que obrirà les seves portes el mes de juliol celebra la seva inauguració

El nou centre comptarà amb un equip de 210 empleats, 90 persones d'empreses col.laboradores i 179 professionals mèdics que ja col.laboren habitualment.

La inversió total en el centre és de 60 milions d'euros. 80 habitacions individuals, 7 d'elles suites i 3 d'hospital oncològic de dia.

En un espai de més 30.000 m2 a Esplugues de Llobregat, Clínica Diagonal és a 10 minuts del centre de Barcelona.

Tecnologia d'última generació, una acurada selecció de professionals i el màxim confort per al pacient són les claus d'aquest centre.

El dijous 2 de juny FIATC celebra la inauguració de la seva nova Clínica Diagonal en un acte que tindrà lloc al mateix recinte del centre i que comptarà amb la presència dels principals directius de l'entitat i autoritats.Clínica Diagonal, un dels projectes més importants de FIATC en els últims anys, entrarà en funcionament el proper mes de juliol. D'aquesta manera, l'asseguradora ofereix un nou centre de referència als seus assegurats i presenta una nova proposta en la prestació de serveis de salut.

Clínica Diagonal compta amb serveis que li permeten respondre al 95% de les necessitats d'assistència d'una família, amb múltiples serveis propis com: urgències permanents de totes les especialitats amb guàrdies presencials en medicina interna, cirurgia general, traumatologia, ginecologia, obstetrícia, pediatria i anestèsia, UCI de 6 habitacions i àrea quirúrgica amb 6 quiròfans i 3 sales de parts, diagnòstic per la imatge amb radiologia convencional, ressonància magnètica, TAC, ecografia, densitometria, mamografia digital i ortopantomografia, laboratori, fisioteràpia i rehabilitació, serveis complementaris de diagnòstic i endoscòpia digestiva amb sedació. A més Clínica Diagonal compta amb 17 consultoris mèdics que cobreixen totes les especialitats.

La comoditat de pacients i acompanyants ha estat una prioritat en el disseny de Clínica Diagonal, amb 80 habitacions individuals, 7 de les quals són suites, i nombrosos serveis complementaris com pàrquing propi, cafeteria i comerç d'articles de regal entre d'altres en un edifici de 30.000m2 a Esplugues de Llobregat, a 10 minuts del centre de Barcelona.

Informació sobre l'assegurança de salut de FIATC Assegurances.