Invercapital, assegurança d'inversió

Interès efectiu superior per client FIATC
Sol·licita informació a la teva oficina

Seguretat i rendibilitat garantida per al teu estalvi

  • Garantia del 100% del capital invertit més una rendibilitat anual acumulativa al venciment

  • Aportació mínima de 3.000 €

  • Durada d'1 any

  • Interès efectiu anual superior per a clients FIATC

Més informació sobre Invercapital

Invercapital és una assegurança de Vida-Inversió que garanteix el 100% del capital invertit més una rendibilitat anual acumulativa en funció de la seva durada. L'aAportació mínima és de 3.000 € i la durada de 1 any.

AVANTATGES
Interès efectiu anual superior per a clients FIATC
Si ja tens una pòlissa de llar, cotxe, vida, salut... amb FIATC, en contractar Invercapital l'interès efectiu que t'oferim serà superior. Es pot contractar durant el període de subscripció o fins esgotar existències.

Protecció extra
La inversió inclou una assegurança de vida que garanteix un capital de defunció als beneficiaris igual al 100% de l'aportació inicial més un interès anual acumulatiu del 2%, amb l'avantatge que en l'mpost de donacions es practiquen les retencions pròpies de les assegurances.

Tractament fiscal
Els interessos obtinguts al final del període tributen per l'IRPF com a rendiments del capital mobiliari i estan subjectes a la retenció del 19% (segons la legislació vigent).


Sol·licita informació a la teva oficina

Documents de l'assegurança

Aquí trobaràs tots els documents relacionats amb l'assegurança. Descarrega-te'ls i podràs consultar-los al detall per conèixer tots els avantatges que t'oferim.

Sol·licita informació a la teva oficina
902 110 120