Notícies

LA MEDICINA GENÈTICA, UNA REALITAT A CLÍNICA DIAGONAL

Publicat el 08/04/2019

Clínica Diagonal inclou la Medicina Genètica en la seva àmplia proposta d'especialitats per a la cura integral de la família. A més de realitzar un diagnòstic genètic, aquesta especialitat permet desenvolupar estratègies de suport i prevenció a partir de l'anàlisi genòmica tenint en compte les característiques de cada cas.

D'aquesta manera, el centre exclusiu per a assegurats de MEDIFIATC posa a l'abast del pacient una medicina personalitzada de precisió davant diferents problemes de salut, ja siguin hereditaris o comuns.
El diagnòstic genètic de tumors sòlids és avui dia l'opció més avançada per personalitzar i aconseguir la major eficàcia, amb els mínims efectes secundaris, en el tractament del càncer.

Però la medicina genètica va més enllà dels problemes de salut hereditaris, ja que és molt eficaç per prevenir problemes comuns greus que poden afectar tota la població i permet tant una prevenció primària, intentant evitar l'aparició de la malaltia, com una prevenció secundària , amb l'objectiu de realitzar un diagnòstic precoç de qualsevol malaltia.

Així doncs, la medicina genètica fa possible la total personalització d'aquelles estratègies terapèutiques i preventives adequades que garanteixen major salut i qualitat de vida. Tot això amb una simple mostra de saliva.

Aquest servei és ofert per Clínica Diagonal. Els nostres assegurats poden accedir-hi amb condicions de preu especials encara que no es trobi inclòs en la seva pòlissa.