Notícies

Nova assegurança de llar per a inquilins

Publicat el 29/05/2017

Si vius de lloguer et convé contractar aquesta assegurança, principalment per aquests motius:

- Poder reparar o reposar les teves pertinences (mobles, roba, aparells electrònics ...) en el cas de patir danys per causes com una rebentada d'una canonada d'aigua, un curtcircuit ..., i també en el supòsit de robatori.

- Evitar haver de respondre econòmicament dels danys que pots causar als altres veïns per una fuita d'aigua, per exemple.

- Comptar amb una sèrie de prestacions que et poden treure d'alguna dificultat, com canviar el pany d'urgència en el cas d'haver perdut les claus. I altres com assistència informàtica, servei de manetes ...

Amb l'assegurança de llar per a inquilins de FIATC tindràs assegurats tots els teus béns (mobles, aparells electrònics i altres objectes de valor), fins a 8.000 €, enfront de danys per aigua i elèctrics, incloent també el robatori i espoliació dels mateixos, així com el trencament de vidres.
I, a més, les prestacions d'assistència en la llar, protecció jurídica i responsabilitat civil.

La millor assegurança, des de 80 €, per als que viuen en un pis llogat com a habitatge habitual en zona urbana amb un contingut fins a 8.000 €.

Pots calcular pressupost i contractar online la teva assegurança fàcilment en menys de 2 minuts accedint a l'assegurança de llar per a inquilins al nostre web.