Notícies

Noves cobertures en salut

Publicat el 05/12/2016

Sempre és millor tenir cura que curar, per això vam llançar noves cobertures per als nostres productes de salut.

PSICOLOGIA CLÍNICA
L'estabilitat emocional de les persones és una part cada vegada més important de la seva salut que, per desgràcia, cada vegada es veu més amenaçada pels nous hàbits de vida.
La nova cobertura inclou l'atenció de caràcter individual per al tractament de patologies com trastorns alimentaris, de conducta, de la son, d'adaptació o d'aprenentatge.

TEST PRENATAL NO INVASIU BÀSIC
Tots som conscients del risc que pot comportar una prova com la Amniocentesi durant l'embaràs. Ara, oferim substituir-la per un test prenatal que consisteix en una simple extracció de sang davant d'un embaràs de risc. I tot sense renunciar a un alt grau de certesa en la predicció.

LABORATORI GENÈTIC ONCOLÒGIC
Aquest procediment permet un diagnòstic més precís per a persones amb Càncer.
Es garanteix exclusivament per al diagnòstic o seguiment de processos cancerígens amb un total d'11 determinacions relacionades amb estudis moleculars en pacients amb tumors sòlids de: càncer de pulmó, càncer de còlon i / o recte, càncer gàstric / estómac o càncer de mama.

Les millores s'han inclòs per als productes Medifiatc (únicament ram 82), Medifiatc Selecció, Medifiatc Multi 125, Multi 250, P5, P15 i Diagonal.

Pots calcular pressupost de la teva assegurança de salut amb les diferents modalitats de Medifiatc.