Notícies

Recomanacions per viatjar tranquil aquestes vacances

Publicat el 11/08/2017

Abans d'emprendre un viatge, la primera recomanació és contractar una assegurança d'assistència en viatge doncs un contratemps en qualsevol país podria ocasionar despeses i incomoditats que farien del viatge una mala experiència.

La cobertura principal que s'ha de valorar és la de les despeses mèdiques, i és important no caure en l'error de creure que la que inclouen altres assegurances o el de la pròpia targeta de crèdit amb la que paguem el viatge pot ser suficient, res més lluny de la realitat.

En el cas de les assegurances de salut, aquesta cobertura pot ser d'uns 12.000 € i, per exemple, una operació d'apendicitis als EUA podria tenir un cost molt més elevat que aquesta quantitat, potser més del doble. No obstant això, no cal menysprear ja que són acumulables.

L'assegurança de viatge de FIATC et garanteix fins a 100.000 € en despeses despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d'hospitalització per malaltia o accident, així com altres cobertures: prolongació d'estada i repatriació per malaltia o accident, pèrdua de maletes, assistència jurídica, responsabilitat civil. .. que et faran sentir segur i viatjar tranquil.

A més, al marge de l'assegurança, aquestes altres recomanacions et poden ajudar a evitar contratemps:
• Portar la pòlissa i números de telèfon d'assistència, i també poder disposar d'ella des del teu compte de correu electrònic, escaneja-la i envia-te-la per mail al teu compte.
• Portar una còpia del teu passaport que et permetrà agilitzar els tràmits en cas de robatori o pèrdua, i poder disposar d'ella també des del teu compte de correu electrònic, escaneja-ho i envia-t'ho per mail al teu compte.
• Donar-te d'alta al "Registre de ciutadans viatjant a l'estranger", del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació (Espanya). D'aquesta manera, el MAEC pot contactar amb els viatgers registrats en el cas de donar-se una emergència en el lloc d'estada a l'estranger.
• Llegir les recomanacions que ofereix el Ministeri d'Afers Exteriors sobre països que vulguis visitar per conèixer les últimes notícies sobre seguretat o conflictes.

Pots calcular el preu de la teva assegurança de viatge a la nostra web i contractar en tan sols 2 minuts. Aconsegueix la documentació de la teva pòlissa en el teu email immediatament !.