SIALP Dinàmic 5

1,70% anual garantit fins al 30 de setembre de 2019
Sol·licita informació a la teva oficina

Estalvia sense tributar i obté una excel·lent rendibilitat

  • Interès tècnic anual garantit.

  • Aportació mínima de 150 € al mes fins a un màxim de 5.000 € per persona i any.

  • Rendiments exempts de tributació si es compleixen unes condicions.

  • Disponibilitat a partir del primer any.

Fiatc Dinàmic - 5 SIALP és un pla d'estalvi amb aportacions flexibles i un interès tècnic anual garantit que brinda total garantia i seguretat als teus diners. Ofereix la possibilitat que els rendiments obtinguts estiguin exempts de tributació o que disposis dels teus estalvis si fos necessari. (SIALP: Assegurança Individual d'Estalvi a llarg termini).

Cobertures
Permet construir un capital d'estalvi a llarg termini mitjançant aportacions periòdiques o úniques, segons triïs, amb la possibilitat de realitzar aportacions extraordinàries quan vulguis per incrementar el teu estalvi.
En cas de mort de l'assegurat, es garanteix als seus beneficiaris un capital de mort incrementat en 1% (amb un límit de 600 € o de 300 € per a majors de 65 anys).

Flexibilitat de les aportacions
Poden ser úniques a partir de 2.000 € o periòdiques des de 150 € al mes, 500 € al trimestre, 1.000 € al semestre o 2.000 a l'any, amb un màxim de 5.000 € a l'any per persona. També es poden fer aportacions extraordinàries sense ultrapassar el límit.

Rendibilitat garantida
Ofereix un tipus d'interès tècnic anual garantit revisable trimestralment.

Estalvi a mig i llarg termini
La durada mínima des de la primera aportació pagada és de 5 anys.

Estalviar sense tributar
Els interessos obtinguts estan exempts de tributació si la inversió es manté almenys 5 anys, no es realitzen rescats parcials i no es supera el límit màxim d'aportacions (5.000 € a l'any per persona).

Disponibilitat a partir del primer any
Transcorregut la primera anualitat d'assegurança es pot disposar de la totalitat del saldo acumulat (rescat total) amb la consegüent pèrdua de l'exempció fiscal dels rendiments que passarien a tributar com a rendiment del capital mobiliari. No es permeten disponibilitats parcials (rescats parcials).

Llibertat per als teus estalvis
Possibilitat de moure el capital acumulat entre els SIALP o CIALP de diferents entitats mantenint l'avantatge fiscal. Només es podrà ser titular d'un únic SIALP o CIALP de forma simultània.

Sol·licita informació a la teva oficina

Documents de l'assegurança

Aquí trobaràs tots els documents relacionats amb l'assegurança. Descarrega-te'ls i podràs consultar-los al detall per conèixer tots els avantatges que t'oferim.

Sol·licita informació a la teva oficina